News

Sinterklaasviering op Surfside Beach Bar: Een Onvergetelijke Dag voor de Hele Familie!

Sinterklaasviering op Surfside Beach Bar: Een Onvergetelijke Dag voor de Hele Familie!

Sinterklaas is weer op het eiland en dat betekent maar één ding: feest! En waar anders kun je dit feest beter vieren dan bij Surfside Beach Bar? 🎅 Op zaterdag 25 november van 15.00 tot 17.00 uur ontvangt Surfside Beach Bar alle kinderen en hun ouders om samen de goedheiligman te verwelkomen en te genieten van een onvergetelijke middag vol Sinterklaasplezier. De entree is helemaal gratis!


Een Magische Ontmoeting met Sinterklaas

Een van de hoogtepunten van de dag is ongetwijfeld de kans om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten. De kinderen kunnen hun verlanglijstjes aan de Sint overhandigen en hun vragen stellen. Vergeet je camera niet, want dit is een moment dat je wilt vastleggen voor de herinnering!


Smullen van Heerlijke Lekkernijen

Bij Surfside Beach Bar hebben we aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat jullie Sinterklaasviering extra speciaal wordt. We hebben een geweldige special voor de kleintjes: een Kid's Pizza + Soft drink voor slechts 20 florin. Lekker eten en drinken voor de kleintjes terwijl ze wachten op de komst van Sinterklaas. En ouders, we hebben ook aan jullie gedacht! Geniet van 25% korting op alle pizza's en Amstel Bright. Dat is nog eens een traktatie voor de volwassenen.


Een Dag vol Gezelligheid en Vermaak

Naast de ontmoeting met Sinterklaas en het smullen van heerlijke lekkernijen, kunnen de kinderen genieten van spelletjes, activiteiten en nog veel meer verrassingen. Surfside Beach Bar zal worden omgetoverd tot een waar Sinterklaasparadijs, compleet met decoraties en sfeer die de magie van de feestdagen tot leven brengen.


Kom en Vier Met Ons Mee!

Of je nu een lokale inwoner bent of op vakantie bent op het prachtige eiland, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige Sinterklaasfeest bij Surfside Beach Bar. Breng je familie en vrienden mee en deel in de vreugde van dit bijzondere seizoen. Dus zet 25 november in je agenda en sluit je aan bij ons voor een dag vol plezier, eten, drinken en natuurlijk Sinterklaasvreugde. Surfside Beach Bar is de plek waar herinneringen worden gemaakt en waar de magie van Sinterklaas tot leven komt. Tot dan! 🎁🎈

#Sinterklaas #SurfsideBeachBar #Sinterklaasfeest #Gezelligheid #LekkerEten #FamilieTijd #AmstelBright #PizzaLovers #Aruba #EilandLeven

Read more news